Zelfstandig samenwerken als Specialist in de Ouderen  Zorg

contact

 1. Achterwacht concept

Professional:

 1. Zelfstandig / kiezen

 2. Nieuwe concepten

 3. Samenwerken in netwerk

 4. Meerdere opdrachtgevers

 5. Professionele uitstraling

 6. Persoonlijke coaching

 7. Uitbesteden backoffice

 8. Continuiteit qua omzet

 9. Vervanging mogelijk


Opdrachtgever:

 1. Nieuwen concepten

 2. Tijdelijke capaciteit

 3. Gemotiveerde prof’s

 4. Direct aanstuurbaar

 5. Performance gedreven

 6. Adviseurs

 7. Nieuwe kennis

 8. Als team inzetbaar

 9. Back up vanuit netwerk

 10. Inzetbaar als achterwacht

 11. Inzetbaar bij diensten

 12. Account management

Verpleeghuizen organiseren vrijwel ieder voor zich de achterwacht van specialisten ouderen geneeskunde gedurende de avond, de nachturen en tijdens de weekenden en feestdagen. Gezien het capaciteitstekort van de SOG’s en de vergrijzing onder deze artsen is dit voor elk huis elke keer weer een opgave om de achterwacht te organiseren en leidt dit tot veel inefficiënties. Daarnaast hebben huizen die dit wel kunnen organiseren omdat ze bijvoorbeeld meerdere verpleeg en verzorgingshuizen hebben en daarmee een grotere poel van artsen, toch ook nog vaak gedurende bepaalde perioden, zoals vakanties en of ziektes/verloven op korte termijn behoefte aan extra ondersteuning.


G-Bridge verkent momenteel de mogelijkheid om een gezamenlijke ANW dienst in de regio’s Rotterdam / Den Haag / Leiden op te richten gerunt door de aangesloten groep specialisten ouderen geneeskunde bij G-Bridge. Het zou daarbij in eerste instantie om een tweetal groepen huizen gaan (per groep maximaal 5 a 6 huizen, o.a. afhankelijk van het aantal bewoners en de zorgzwaarte van deze bewoners) langs de as Den Haag - Rotterdam (incl. Delft en Westland) en Den Haag -Leiden (Inclusief Wassenaar, Voorschoten en Zoetermeer e.o). Een half uur aanrijtijd is daarbij het criterium.


Indien het concept aanslaat zou de dienstverlening ook naar overdag uitgebreid kunnen worden en daarmee kunnen uitgroeien tot een 24 uurs dienstverlening voor zowel instellingen, huisartsen als particulieren.

Capaciteits Concept